Mediterranean Cuisine
Est. 2010

Habibi on välimeren ruokaravintola, jossa tarjolla laaja valikoima lähi-idän makuja eurooppalaisittain.

Tutustu Ravintolaan

RavintolaHabibi Mediterranean Cuisine

Me uskomme, että hyvässä ravintolassa aterioimisen ei ole pakko maksaa maltaita. Asiakkaanamme ansaitset vain parasta, ja siksi valmistamme ruokasi aina suurella sydämellä, luomutuotteita suosien. Habibi on välimeren ravintola Kampissa, josta löydät laajan valikoiman korkeatasoisia Lähi-idän makuja. Ruokalistamme koostuvat erilaisista liha & riisi, kuskus ja salaattiannoksista sekä laajasta valikoimasta erilaisia kasvisruokia. Ruokien valmistuksessa käytämme aina tuoreimpia raaka-aineita sekä mahdollisuuksien mukaan pyrimme suosimaan kotimaista tuotantoa. Me haluamme, että sinä voit paremmin ja siksi pyrimme tarjoamaan terveellisempiä vaihtoehtoja pikaruoalle. Seuraavan kerran kun nälkä yllättää, tai haluat kokeilla vaihteeksi jotain uutta, toivotamme sinut tervetulleeksi. Poikkea ihmeessä tutustumassa tarjontaamme, nautiskelemassa takuuvarmoista makuelämyksistä ja vietä laatuaikaa kaikessa rauhassa.

Chef Tarek El-Sayed, Chef 

Catering Tarjous

Mitäs muut on meistä mieltä?

Kiitos ihanista herkkuruuista jotka toimititte meille perjantaina. Ruoka oli suurmenestys! Kaikki tykkäsivät!

Susan Aspenström, Ab Forum Capita Oy

Vietimme todella miellyttävän illan viime tiistaina ravintolassanne. Ruoka oli todella maukasta ja tarjoilija hauska. Suomessa harvoin saa yhtä hyvää palvelua. Kiitos Mahmoud koko seurueen puolesta!

Satu Nieminen

Habibi hoiti cateringin työpaikkamme pikkujouluihin. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Erityisesti baba ganoush, hummus ja dolmades olivat suussa sulavia. Palvelu oli ystävällistä, joskin pieniä kielivaikeuksia oli ajoittain. Kaiken kuitenkin saimme, mitä tilasimme, ja erityisruokavaliotkin oli hienosti otettu huomioon. Suosittelen lämpimästi!

Elina Korhonen

Jo ihan ekalla kerralla ihastuin kovasti Habibiin; miellyttävä ympäristö, hyvä ystävällinen palvelu, ja ennen kaikkea ihanat maistuvat kasvisruoat! Tuli elävästi Egyptin herkut mieleen ja tuntui melkein kuin olisin ollut minilomalla Egyptissä. Vastaavia ruokapaikkoja ei liene montaa Helsingissä, suosittelen!

Kikka Nana Taghian

Hyvää ruokaa, söin lounasbuffetista ja taso korkea, kiitos. Kiitos erityisesti ystävälliselle henkilökunnalle!

Anneli Granström
Jätä pöytävaraus
Midle Eastern Barbecue

Middle Eastern Barbeque

MIXED GRILL EL BACHA 35,-

Habibin SpesiaalitKokki suosittelee

 • Kasvislautanen

  13,90
 • Falafel Rulla

  9,90
 • Egyptian Faatah

  11,90
 • Lampaan potka

  17.90
 • Kanavartaat

  9,90
 • Lämmin salaatti

  10,90

Lue lisää

Soita meille:
050 526 8118

Olemme avoinna

Ark. 11.00 - 21.30
La 11.00 - 21.00
Su 12.00 - 20.30

Sijaitsemme SähkötalossaLidlin ja Subwayn päädyssä Kampissa

Ota yhteyttä

Habibi Mediterranean Cuisine

Habibi on välimeren ruokaravintola, jossa tarjolla laaja valikoima lähi-idän makuja eurooppalaisittain. Ikimuistoiset makuelämykset löydät meiltä.

Käyntiosoite

Habibi Ravintola
Malminrinne 6
00100 Helsinki

Paikanna