Tietoa meistäHabibi Mediterranean Cuisine

ALUSTA ASTI

Jo Foorumissa, Habibi pyrki tuomaan palan autenttista Lähi-idän ruokakulttuuria mukanaan tänne pohjolan perukoille ja samoilla linjoilla pysytellään edelleen vuonna 2016. Valikoima on vuosien varrella laajentunut ja nyt mukana egyptiläisten lisäksi myös mm. Libanonilaisia ja muita kansainvälisiä makuja.

MINILOMA ITÄISELLE VÄLIMERELLE!

"Forumin alakerran Habibissa syödään falafeleja, tabboulehia, hummusta, labnaa. Pika-pikaa valmistuvat pitaleivän tapaisesta leivästä tehdyt rullat, jotka täytetään esimerkiksi falafel-pyöryköillä, kanalla tai lampaalla, maksavat 4,90 – 7,90 euroa. Habibista saat myös lounasta."

CITY-LEHTI, Habibi, Forum

 KAUPUNGIN PARAS PIKARUOKAPAIKKA

Missä Habibi on nyt?

Tänä päivänä Habibi on jo n. 64 paikkainen A' la Carte ravintola Kampin Sähkötalon K-kerroksessa. Nykyiseen konseptiimme kuuluu toki myös lounasbuffet viikon jokaisena päivänä ja kohderyhmä on tämän johdosta kasvanut hieman viime vuodesta. Tänä kesänä laajennetaan jälleen tarjontaa tavoitellen vielä entistäkin laajempaa kohderyhmää mm. grilliruokien ystävistä.

Nykyisin olemme Kampin Sähkötalossa ja asiakkaamme ovatkin onneksemme löytäneet meidät helposti. Uudistamme kesän aikana hieman ilmettämme ja otamme uutta suuntaa, tavoitellen entistä suurempaa kohderymää pääkaupunkiseudulla asuvista itämaisen ruoan ystävistä. Jos et vielä ole syönyt meilä, poikkea ihmeessä niin tiedät mistä puhutaan. Tervetuloa!

Tarek El-Sayed, Chef

Soita meille:
050 526 8118

Olemme avoinna

Ark. 11.00 - 21.30
La 11.00 - 21.00
Su 12.00 - 20.30

Sijaitsemme SähkötalossaLidlin ja Subwayn päädyssä Kampissa

Ota yhteyttä

Habibi Mediterranean Cuisine

Habibi on välimeren ruokaravintola, jossa tarjolla laaja valikoima lähi-idän makuja eurooppalaisittain. Ikimuistoiset makuelämykset löydät meiltä.

Käyntiosoite

Habibi Ravintola
Malminrinne 6
00100 Helsinki

Paikanna